top of page
CLUBLIEFDE webversie.png

Clubvlog

Presenteer jouw club bij  Clubliefde

Een toffe manier om nieuwe leden, sponsors en donateurs te werven voor jouw amateur sportvereniging is door ze kennis te laten maken met de vereniging in een vlog video. Als je die knap in elkaar zet, geeft het gelijk een compleet 'beeld' van de club. Dat maakt mensen enthousiast. In de televisieuitzendingen van Clubliefde zie je onze jonge vlog-talenten Ilaya en Max van CameraLand. Zij geven jou elke week een tip voor het maken van de perfecte vlog video. Deze tips vindt je later ook terug op deze pagina.

Wij zouden het leuk vinden wanneer jij nu alvast aan de slag gaat met het maken van een toffe vlog video over jouw vereniging. Neem ons mee op een dagje training of wedstrijd spelen. Van thuis jouw tas in pakken tot aan (moe maar voldaan) de training of wedstrijd afsluiten. Laat ons zien waar en met wie jij sport. Stel de trainer bijvoorbeeld voor en neem geef een kijkje achter de schermen bij jouw vereniging. De leukste inzendingen worden geplaatst op het Facebook kanaal van Clubliefde.

16:9 landscape

Waaraan moet jouw vlog voldoen?

Maak jouw vlog video niet te lang. Hij mag maximaal 1,5 minuut lang zijn om geplaatst te kunnen worden op ons kanaal. Let op de kwaliteit van het beeld en het geluid. Zorg ervoor dat alles goed verstaanbaar is. Wanneer je iemand interviewt en je hebt geen apart microfoon, haal de persoon dan zo dicht mogelijk naar de camera. Film jouw vlog in 16:9 landscape zoals jij hierboven in het plaatje ziet. Monteer de beelden tot een leuk geheel. Daarvoor zijn diverse softwareprogramma's die je kunt gebruiken of vraag een video-nerd jou daarmee te helpen. Maak waar mogelijk gebruik van muziek onder de video. Dat maakt het dynamisch en catchy om naar te kijken. Kies daarbij voor alleen royalty-vrije muziek (en dus geen hits) anders kunnen wij de video sowieso niet plaatsen. Royalty-vrije muziek kun je bijvoorbeeld halen uit de audio library van YouTube. 

Stuur jouw clubvlog via WeTransfer naar de redactie. Het adres is tv@studiohogeheren.nl

Vlog tips van Ilaya en Max van CameraLand

Clubliefde vlog experts Max en Ilaya.JPG
donate
bottom of page