Clubliefde

Clubliefde is een format van SHH Productions | Studio Hoge Heren B.V. voor RTL4. All rights reserved.

Email: tv@studiohogeheren.nl

Website: www.shhproductions.nl

Redactie: 010-4134579

© 2019 by SHH Productions | Studio Hoge Heren B.V.

Wat zie je in het programma Clubliefde?

In het televisieprogramma Clubliefde staat de Nederlandse amateursport centraal. Er is op en rond de sportvelden het nodige mis als gevolg van financieel beleid, teruglopende ledenaantallen, gebrek aan trouwe sponsoren of onvoldoende benutting van moderne middelen en technieken. Het beïnvloedt het plezier in sporten. In teamverband sporten is nu juist zo belangrijk voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden en belangrijk in de strijd tegen overgewicht.

 

Voor dit programma kunnen jongens en meiden van 13 jaar of ouder zich opgeven. In elke aflevering staat een jeugd-amateursporter en zijn of haar sportvereniging centraal. We kijken naar wat sporten bij de vereniging voor ze betekent. We horen wat er hoognodig geregeld of gerepareerd moet worden. We kijken samen met het team, het bestuur van de vereniging én onze experts naar de vele mogelijkheden die er zijn om geld in te zamelen, meer leden of sponsoren aan de club te verbinden, talent te ontwikkelen en meer uit de (gezonde) sportkantine te halen. In het programma maken we samen een nieuw begin. We steken de handen uit de mouwen met een ludieke actie. Daarna is het aan de vereniging en haar leden om voort te borduren op alle kennis en creativiteit die met Clubliefde is opgedaan.

 

Samenwerken aan een betere toekomst voor de vereniging zodat iedereen met nog meer plezier en comfort kan blijven sporten.

In Clubliefde gaan we samen met sporters en bestuurders op zoek naar kennis en creativiteit om de amateur-sportvereniging nog leuker, gezelliger en financieel gezonder te maken

Jochem van Gelder

Clubliefde wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder. Jochem is bekend geworden met succesvolle televisieprogramma's zoals 'Willem Wever' en 'Praatjesmakers'. Momenteel presenteert hij het RTL4 programma 'Later als ik Groot ben' waarin we met kinderen uit de bovenbouw kijken naar hun droomberoep.

Waar te zien?

Clubliefde is vanaf najaar 2020 weer terug bij RTL4. Het exacte uitzendschema maken we later bekend. Clubliefde is ook terug te kijken via RTL-XL en YouTube. Kijk mee achter de schermen en win leuke prijzen door lid te worden van onze Facebook pagina.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Mede mogelijk gemaakt door

Speciale dank aan...