top of page
CLUBLIEFDE webversie.png

Tips voor de club

Tips van Sponsorvisie

In het programma Clubliefde zie je in elke aflevering een tip van Peter van Sponsorvisie. Hij vertelt over de mogelijkheden die er voor amateursport verenigingen zijn om meer leden en donateurs te werven, adverteerders aan de club te binden en een financiering rond te maken. Met kennis en moderne middelen staat Sponsorvisie sportverenigingen bij in het bereiken van hun doel. Op deze pagina kun je de tips van Peter nog eens nakijken. Bij interesse neem je contact op Sponsorvisie.

TIP #1
PERIODIEKE GIFTEN

Ga als club op zoek naar loyale donateurs en vraag ze voor een langere tijd een bijdrage aan de club te leveren. Een periodieke gift is fiscaal aftrekbaar waardoor een donatie onder aan de streep mogelijk nog maar de helft bedraagt. 

TIP #2
CROWDFUNDING

Gebruik als club Crowfunding om bij een grote groep mensen veel kleine bedragen op te halen voor het financieren van jullie doel. Doe het wel goed. Maak een plan en gebruik professionele tools.

TIP #3
DIGITALE ADVERTENTIES

Gebruik als club de mogelijkheden van digitaal adverteren. Bijvoorbeeld op de website van de vereniging, in de club-App of door middel van een Narrow-casting systeem. Meer weten over deze mogelijkheden? Praat met Sponsorvisie.

TIP #4
OBLIGATIES

Heeft uw vereniging geld nodig voor nieuwe plannen, zoals   de renovatie van kleedkamers. Overweeg dan om obligaties uit te geven. U bespaart hiermee al snel duizenden euro's voor de vereniging.. Meer weten over deze mogelijkheden? Praat met Sponsorvisie.

TIP #5
GOODIEBAG

Sponsoren zien graag wat er met hun geld gebeurt. Overweeg daarom om trainingsmaterialen te laten sponsoren voor een extra stukje zichtbaarheid maar denk ook aan het samenstellen van een goodiebag.

TIP #6
LED VERLICHTING

Sponsoren tonen graag hun maatschappelijke betrokkenheid en worden graag geassocieerd met 'groene' maatregelen. Overweeg om ze sponsor te maken van bijvoorbeeld de nieuwe LED verlichting.

bottom of page